.

.

New
100buc Înaltă Calitate Bambus Săgeata Arborelui de Bambus DIY Săgeată tir cu Arcul de Vânătoare Gratuit de Transport maritim pentru EMS

100buc Înaltă Calitate Bambus Săgeata Arborelui de Bambus DIY Săgeată tir cu Arcul de Vânătoare Gratuit de Transport maritim pentru EMS

RON 684.00
RON 719.96

Suma
În stoc


Coloanei vertebrale de OD 7.5 mm : 500-600
Coloanei vertebrale de OD 8.0 mm : 400-500
Coloanei vertebrale de OD 8.5 mm : 250-400
Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.
Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.
Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.
Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.
dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

Caracteristicile declarate

culoare:
OD 7.5 MM, OD 8MM, OD DE 8,5 MM
Nume De Brand:
MUSEN
Utilizarea:
Vânătoare
Pană Material:
Alte
Material Ax:
bambus
Numărul De Model:
peste 1000pcs pot personalizate
Tip:
Săgeată
OD:
7.5 mm, 8 mm, 8.5 mm
Lungime:
84CM
Coloanei vertebrale de OD 7,5 mm:
500-600
Coloanei vertebrale de OD 8.0 mm:
400-500
Coloanei vertebrale de OD 8,5 mm:
250-400
Nuevo

Produse conexe