.

.

New
Pentru Ford 2.0 1S7G8575AG mondeo termostat termostat electronic de locuințe

Pentru Ford 2.0 1S7G8575AG mondeo termostat termostat electronic de locuințe

RON 103.00
RON 114.40

Suma
În stoc


Pentru Ford 2.0 1 S7 G8575 AG mondeo termostat termostat electronic de locuințe

Vă rugăm să Rețineți : este cumpărătorii responsabilitatea de a asigura corecta parte este comandat. Vă rugăm să vă asigurați masina ta este listat în tabelul de mai jos și de faptul că o parte pe senzorul meciuri unul mai jos ca nu putem accepta retururi pentru produsele comandate din greșeală! Prin plasarea unei oferte confirmați că ați verificat compatibilitatea Cel mai bun mod de a verifica compatibilitatea este de a verifica parte de pe vechiul unitate, dacă este posibil, sau să contactați principalii dealeri de o parte necesară număr. 1.Plata online Direct.se referă la
2.Asigurați-vă că toate informațiile este corect.Vă rugăm să contactați cu noi, în timp, dacă doriți schimbați adresa,dacă nu,colet pierdut sau de a reveni în China,cumpărătorul ar trebui să plătească pierdere.
Toate produsele sunt verificate si ne-am promis că nu o problemă de calitate înainte de expediere.dacă produsele dumneavoastră au probleme de calitate,cumpărătorul ar trebui să arate Eticheta Produsului,ar trebui să pachetului de bine,ar trebui să plătească costul de transport maritim pentru a reveni înapoi. Notă : în Cazul în care mărfurile nu se mai întoarcă noastră,vom arunca! nici o restituire! nu retrimite la tine!Vă rugăm să asigurați-vă că bunurile de retur este al nostru! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Pentru Ford 2.0 1 S7 G8575 AG mondeo termostat termostat electronic de locuințe

Caracteristicile declarate

Țara/Regiunea de Fabricație:
cn
Lățime Produs:
8
Nume De Brand:
APEEK
Element De Lungime:
13
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Ford
Schimb Numărul Parte:
1S7G8575AG
Articol Greutate:
0.25
Înălțime Element:
8
Numarul Parte:
1S7G8575AG
Nuevo

Produse conexe