.

.

New
SIGURANȚĂ-INXS N10590 BladeX5 anti taie mănuși lama de viteze de operare de protecție mănuși de Înaltă sensibilitate de acoperire rezistente la tăiere, mănuși

SIGURANȚĂ-INXS N10590 BladeX5 anti taie mănuși lama de viteze de operare de protecție mănuși de Înaltă sensibilitate de acoperire rezistente la tăiere, mănuși

RON 46.00
RON 47.96

Suma
În stoc


SIGURANȚĂ-INXS N10590 Blade X5 Cut-mănuși rezistente
Volumul vânzărilor : 1 double / sac
Standarde de certificare : certificare CE UE
Vă rugăm să acorde o atenție la toți cumpărătorii!
SIGURANȚA INXS Producătorii vor face upgrade în mod constant și de a optimiza produsele în funcție de feedback-ul clienților în fiecare lot de producție. Vor fi schimbări, modificări de funcționalitate, detalii, sau culori! Dar marca, modelul și materialul nu se va schimba! Este normal dacă produsul primit modificări de culoare sau de detaliu! Nu cumpăra dacă îți pasă de această situație! Multumesc
Caracteristici :
- mănuși sunt proiectate pentru a reduce potențialele pericole, cum ar fi : lame ascuțite, unelte și așa mai departe.
- PU de acoperire asigură o bună uscat și micro-ulei de suprafata aderenta pentru a evita amprentarea și contaminează suprafața produsului.
- Hibrid Armorgard ™ Blade X fibre (TM sus) oferă o sensibilitate ridicată și protecție tăiat păstrând în același timp mâinile răcoroase și confortabile.
- Lavabil se spală la mașină.
De înaltă performanță anti-taiere tehnologie :
SIGURANȚĂ-INXS înaltă performanță cut-mănuși rezistente asigura un nivel ridicat de anti-performanta de taiere, ignifug. De înaltă rezistență nou HDPE fibre cuplat cu Lama unica X tehnologie de acoperire oferă siguranță atunci când intră în contact cu aparate sharp și de a preveni, de asemenea, flăcări de răspândire și de a reduce riscul de arsuri. Confort excelent, produsul nu este ușor pentru pierderea parului si a preveni contaminarea produsului. În contrast cu traditionala cut-mănuși rezistente, Saitert LAMA gama de cut-dovada mănuși oferă un beneficiu real în optimizarea totală a costurilor de achiziție, în plus față de confort sporit și siguranță sporită factor.
Recomandat industrii :
Sticlă de Fabricatie, industria Aerospațială, Componente Metalice de Asamblare, Electrice si Electronice, Accesorii, Plastic Injecție și Turnare de Manipulare muchie ascuțită materiale și de pre-asamblare, reciclare, construcții, minerit, acasă și așa mai departe .
Clienții ruși, vă rugăm să rețineți,destinatarul vă Rugăm să scrie numele complet.compania de transport maritim nevoie de numele complet pentru a trimite pachetul.
Livrare :
când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport .

Caracteristicile declarate

culoare:
marimea L
Nume De Brand:
SIGURANȚA INXS
Clasificarea:
Mănuși De Lucru
Numărul De Model:
N10590 anti taie mănuși
Material:
BladeX fibre
Caracteristici:
Siguranța mănuși
Nuevo

Produse conexe