.

.

New
Motocicleta Ulei de Motor Dispstick Plug Filtru de Ulei Capac Pentru DRZ400 S SM DRZ400S DRZ400SM 2000-2017 Dirt Pit Bike

Motocicleta Ulei de Motor Dispstick Plug Filtru de Ulei Capac Pentru DRZ400 S SM DRZ400S DRZ400SM 2000-2017 Dirt Pit Bike

RON 112.00
RON 123.96

Suma
În stoc


9
945
6080
Stare : 100% de Brand Nou, nefolosit
Culoare : Rosu Ca Imagini
Material : Fabricat Din 6061-T6 Aluminiu
Usor de instalat
Pic prezentat este exact elementul care le va primi.
Instrucțiuni De Instalare Nu Sunt Incluse
Caietul de sarcini : Toate produsele vor fi verificate într-o stare foarte buna inainte de pachet.
Se potrivesc Pentru DRZ400 S/SM 2000-2015
1.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire. 2.Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun. 3.Prețul de achiziție va fi rambursat dar costul de transport maritim nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în greșeală ,cumpărătorii trebuie pentru a permite returnarea costul de transport maritim . 4.Cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, a ratat pachetul de către compania de transport maritim , de proastă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului(necesita imagini clare de produse și pachete).
o timp de Transport maritim în Următoarea formă :
poate Haja Oarecare Întârziere Ca Compania De Transport maritim Sau Vamale, aș Vrea Să Ne Contactați Dacă Întârziere, Dar Nu Pentru a Deschide Disputs Ca Nu Este Eroarea Noastră
Când Selectați Trimis De Către Exprima, Uneori, Oamenii Nu Vor Posta E-Mail Pe Care Ați Selectat-O Pentru Că Nu Va Fi O Problemă Cu Vămuire, Și, Poate, Timpul De Livrare Nu Este Mai Rapid.
vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire.
revenirea articol trebuie să fie în starea inițială, trimite elementul înapoi la adresa ei vă spun.
prețul de achiziție va fi returnat, dar costul de transport nu este rambursabil în cazul în care cumpărătorii să cumpere produse în eroare, cumpărătorii trebuie să plătească costurile de returnare.
cumpărătorii pot solicita rambursarea completă include costul de transport maritim sau schimba produsele, gratuit, daca am postat gresit produse, pachetul pierdut pe compania de transport maritim, de slabă calitate sau produse care sunt rupte în timpul transportului (necesită imagini clare de produse și pachete) .
Alipay este de Preferat. T T ,West Union ,Paypal, de asemenea, acceptabil.
1.Ca bunul nostru cumpărător, vă doresc să ne dea feedback-ul pozitiv după ce a primit produsele noastre de înaltă calitate.

Caracteristicile declarate

Nume De Brand:
JFG CURSE
Numele Modelului:
b1804042019
Element De Lungime:
20cm
Lățime Produs:
15cm
Înălțime Element:
10cm
Articol Greutate:
0.15kg
Tip De Material:
Aluminiu
Tip De Element:
Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Nuevo

Produse conexe