.

.

New
Noi Chic Stilou Jinhao 9009 Bine Peniță Bordo si Auriu Instrumente de Scris

Noi Chic Stilou Jinhao 9009 Bine Peniță Bordo si Auriu Instrumente de Scris

RON 3.00
RON 3.20

Suma
În stoc


Gratuit personalizare Laser Text Cumpăra mai mult de 10 buc din acest produs poate fi gratuit gravare cu laser,sculptură conținutul este limitat la text,nu accepta model sculptură!
Plata : Escrow nostru este de preferat metoda de plata.
Observație : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul și taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare. Livrare : Transport vor fi aranjate în termen de 5 zile după comfim de plată. Și toate bunurile vor fi livrate la adresa de livrare furnizate de tine. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Oferim 3 metoda de transport maritim de mai jos : 1.CHina post mail Va dura aproximativ 5~9 săptămâni,Ne va elibera navei în multe țări cu China post e-mail.sau 2.DHL Va dura 5 - 7working zile,trebuie să plătească costul de transport maritim. 3.EMS Va dura 7-12working zile,trebuie să plătească costul de transport maritim.
Returnare și rambursare :
Vă rugăm să verificați informațiile de urmărire pe site-ul de urmărire, și 3-7 zile sau mai mult după livrare, logistica informațiile vor fi actualizate. Dacă orice probleme cu privire la informațiile de urmărire , pls contactati-ne inainte de a pune pentru a disputa. Vă rugăm să ne contactați prin mesaj , e-mail, sau manager de comerț, dacă aveți orice alte cerințe. Vă rugăm să verificați pachetul și elemente sunt fie intact. Feedback-ul : satisfactia Dumneavoastra este urmărirea noastră, deci, dacă există ceva pentru a face să vă nemulțumit (inclusiv noastră de produse și servicii,sau alt lucru), vă rugăm să ne contactați pentru a vă servi din nou înainte de a pune pentru a disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un Feedback-ul Pozitiv (5 stele ), pentru noi,este foarte important pentru noi să vă oferim cele mai bune noastre de service data viitoare.

Caracteristicile declarate

Tip:
stilou
Numărul De Model:
9009
Nume De Brand:
JINHAO
Aplicație Specială:
scris
Scris Punctul:
0.38 mm
Peniță Tip:
Tip Standard
Stilou Sfat Material:
Alte Metale
Material:
Metal
Peniță Material:
Din Oțel Inoxidabil
Ambalare:
Vrac
Nuevo

Produse conexe