.

.

New
1Set de Călătorie Portabil Copii Adulți Tacâmuri de Călătorie Furculita Tacamuri, Vesela, Seturi Picnic, Camping Set Cadou pentru Copii Copil -15

1Set de Călătorie Portabil Copii Adulți Tacâmuri de Călătorie Furculita Tacamuri, Vesela, Seturi Picnic, Camping Set Cadou pentru Copii Copil -15

RON 12.00
RON 19.80

Suma
În stoc


1 Set de Călătorie Portabil Copii Adulți Tacâmuri de Călătorie Furculita Tacamuri, Vesela, Seturi Picnic, Camping Set Cadou pentru Copil Copii
Caracteristici :
Paie de grâu Tacamuri Set : O lingură,o furculiță și o pereche de betisoarele
Stil Portabil.Potrivit pentru diferite ocazii.De Călătorie;Camping;Picnic;Școală;Birou Etc.
Patru culori Aduce starea de spirit diferite în fiecare zi
Plastic (Paie de Grâu)material. Derivat natural din paie de grâu.Degradabile și ușor de curățat
Material : Plastic+Paie De Grâu
Culoare : Ca imagine arată
Dimensiuni :
Betisoarele Lungime : 18cm
Lingura Dimensiune : 16.3*3.6 cm
Furculita Dimensiune : 15.5*2.5 cm
Notificare :
Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate o ușoară diferit de imaginea de culoare
Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual
1 Set x 3 Buc Paie de Grâu Tacamuri
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție. Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
1.Dacă elementul nu poate lucra bine, vă rugăm să verificați de două ori pentru a confirma că produsul este defect și contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentantul acum, să ne cunoaștem Detaliat Problema , vom face tot posibilul pentru a vă servi.
2.Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau element nu corespunde descrierii, contactati-ne pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
3.Dacă doriți să reveniți la articol,vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile după pachetului primit .Returnarea produselor trebuie să fie, de asemenea, în starea inițială : inclusiv cutie, ambalajul si toate celelalte accesorii. Se întoarce, care sunt un rezultat de eroare clientul va fi supus unei reale taxa de transport deducerea din rambursarea.
4.

Caracteristicile declarate

Cină Tip:
Cină Seturi
Caracteristică:
Aprovizionat,Eco-Friendly
Producție:
Lingura/Furculita/Cutit/Bețișoare Kit
Numărul De Model:
B054709
Stil:
Cutie cadou
Material:
Plastic
certificare:
CIQ
Numărul de Utilizatori:
1
Model Tip:
/
Plastic Tip:
/
Material:
paie de grâu
Nuevo

Produse conexe