.

.

New
3pcs/lot Nou 1612A1 U6300 56pins pentru iphone 8 8plus U2 incarcator USB de încărcare ic

3pcs/lot Nou 1612A1 U6300 56pins pentru iphone 8 8plus U2 incarcator USB de încărcare ic

RON 39.12

Suma
În stoc

electronice diy kit
Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați . cumpara mai multe părți. folosit "Adauga in cos" am wikk face discount pentru tine.
Timp de livrare(zile lucrătoare) : DHL : 3-7 zile UPS : 3-7 zile Fedex : 3-7 zile EMS : 5-10 zile Singapore Post : 10-25 zile Hong Kong Post Air Mail : 10-25 zile
Plata • atunci Când cumpără de pe Ali Express, plățile dvs. sunt protejate prin Escrow. Urmăriți-vă comanda de la orice stadiu de livrare on-line și să se simtă în siguranță că plata va fi eliberat numai de către furnizor după ce ați confirma primirea comenzii. Cu Escrow, detaliile cardului de credit nu sunt expuse.
Termenii de livrare • Pentru a garanta timpul de transport maritim și de siguranță de livrare, suntem DOAR în măsură să navă element pentru țările enumerate în Transport și Ambalare.
Garanție •6 luni Garantie. Cumpara cu incredere! • Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect. • Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi. Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.
Feedback : • Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv. • Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.
Contactați-ne : • Ne pasă noștri fideli cumpărători, dacă aveți întrebări, personalul nostru de Servicii pentru Clienti va fi foarte bucuros să vă ajute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să așteptați 24 de ore de afaceri, pentru noi, a răspuns.
Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră, sper că toată lumea are o plăcută călătorie de afaceri în magazinul nostru, și vă urez bun venit să vină viitoare!

Caracteristicile declarate

Compatibil Marca:
Apple iphone
Nume De Brand:
HONGPU
Numărul De Model:
U2
Nuevo

Produse conexe