.

.

New
Nou Produs din pvc de exterior sau de interior bouncer gonflabile și glisați combo

Nou Produs din pvc de exterior sau de interior bouncer gonflabile și glisați combo

RON 4936.00
RON 5196.00

Suma
În stoc


Anunț Important :
1.În mod normal, mod de transport maritim este de mare ,noi suntem responsabili doar pentru transportul produsului la portul.Pentru diferite rate de transport pentru diferite țări și zone,nostru gratuit de transport maritim se bazează pe America de nord,Europa,Australia și țările din Asia.daca nu aparține acestor țări și zone,vă rugăm să ne contactați pentru a confirma costul de transport maritim înainte de a face plata.
2.Vă rugăm să acorde o atenție faptul că taxele de import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aveți pentru a ridica de port și de a face custom clearance-ul și să plătească impozitul.Altă țară ,alt port , alt produs ,diferit de Portul de cost (aproximativ 300usd-1000 USD) .Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.
3.Dacă ai nevoie de aer, de transport maritim și de transport maritim expres , contactați-mă ,voi verifica prețul pentru tine .
Indiferent de ceea ce , inainte de a comanda , vă rugăm să nu ezitați să mă contactați , voi verifica mai bun mod de transport maritim pentru tine .
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Acest preț nu este inclus la livrare ,inainte de a comanda, spune-mi te rog adresa ta.

Caracteristicile declarate

culoare:
6x5x4m, 7x5x4m
categorie:
Slide/Combinat Slide
Material:
Loc de Joaca gonflabile,PVC
Numărul De Model:
XZ-SL-30
Tip:
loc de joaca interior
is_customized:
Yes
Varsta:
>3 Ani
Nume De Brand:
DINGYURUI
Gonflabile:
Jucarii
Jucarii:
Hobby-uri
distracție în aer liber:
Sport
Gonflabile:
bouncers
Slide:
China
Dimensiune:
L*W*H
Nuevo

Produse conexe