.

.

New
Salon Pro Pieptene Îngrijirea Părului Styling Bucle Pieptene Tub De Aluminiu Pieptene Cu Mâner Perie Tangle Detangler

Salon Pro Pieptene Îngrijirea Părului Styling Bucle Pieptene Tub De Aluminiu Pieptene Cu Mâner Perie Tangle Detangler

RON 38.00

Suma
În stoc


Noi nu producem ieftinatura,noi vindem doar produsele noastre la preț mai mic.
Atenție Pentru Prieteni Ruși :
1. Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs. complet inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, atunci când plata;
2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și țară.În caz contrar, pachetul ar fi, probabil, s-a întors!
Atenție Pentru Suedia Prieteni :
Suedia clientul va fi chared cu 7.5 EUR, TVA, taxa de serviciu cu comenzile sub 150 EUR. Vă rugăm să nu fac comanda sau anula, dacă nu doriți să plătească această taxă.
Noi nu producem ieftinatura,noi vindem doar produsele noastre la preț mai mic.
Achiziționarea Note :
Despre dimensiunea:
Dimensiunea de măsurare manual, datorită instrumente de măsurare și metodele de măsurare și de alți factori, nu va fi de 2mm de eroare, în funcție de utilizarea obișnuită de referință la dimensiunea de masă și detaliile de evaluare, independente de cumpărături.
Despre culoare:
Produsele NOASTRE sunt într-un fel de fotografiere, de culoare al școlii profesionale de corectură, fizică și țiglă cel mai aproape, pentru că monitorul calculatorului contrast de culoare si temperatura de culoare sunt diferite și așa mai departe.
Transport : timp de Livrare : 1)comanda Dvs. va fi procesată în 3 zile de la plata.(Cu exceptia sarbatorilor) 2) nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Sper că puteți înțelege.Notă : costul De transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. 3) vă Rugăm să asigurați-vă că Aliexpress adresa este actualizat și detaliat. Și dacă doriți să schimbați adresa de livrare, dupa plasarea comenzii, vă rugăm să ne anunțați prima dată. Vă mulțumesc! 4) După ce am trimis mărfurilor, va vom trimite prin e-mail informații de transport maritim, precum și numărul de urmărire.

Caracteristicile declarate

culoare:
25, 32, 45, 53
Dimensiune:
120pcs/box
Tip De Element:
pieptene
Material:
ABS
Nuevo

Produse conexe