.

.

New
Broderie Numărat cruciulițe Kituri de lucru Manual - Meserii 14 ct DMC culoare DIY ARTA Handmade, Decor - Iris și Fluture

Broderie Numărat cruciulițe Kituri de lucru Manual - Meserii 14 ct DMC culoare DIY ARTA Handmade, Decor - Iris și Fluture

RON 108.00
RON 134.76

Suma
În stoc


Vă rugăm să citiți întreaga pagină cu atenție înainte de a cumpăra!
Stitch : Numărate Cross Stitch
Titlu : Iris și Fluture
De către : M&W E-commerce, Inc .
Ochiuri : 168w x 340h
Dimensiune : 12" x 24" (30,5 x 61.7 cm)
Incluse în acest kit sunt : culoare alb de 14 conta Aida x-cusatura tesatura, Simboluri de Culoare Diagramă de culoare-codificate paleta fir și ață separator cu presorted 6-fir bumbac cu broderie ata, ac si complete și instrucțiuni engleza ~ Tot ce ai nevoie pentru a finaliza această Cruce Cusatura de proiect!
1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
3. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul esti țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
2. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
3. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
1. Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Caracteristicile declarate

Cruce Cusatura Tesatura numărul CT:
14CT
Material:
100% Bumbac
Model Tip:
Florale
Tip:
Pachet
Stil:
Stil American
Utilizarea:
Picturi
Cadru:
No
Nume De Brand:
Ankicoleman Modele
Panza Metoda De Ambalare:
Pliat
Ambalajul Extern:
Sac de PVC
Setați Tipul:
cross stitch
Broderie Metoda:
Goblenul de Muncă
Nuevo

Produse conexe