.

.

New
Gherghef pentru brodat DIY DMC culoare de Înaltă Calitate - a Numărat cruciulițe Kituri de 14 ct pictură în Ulei - Murmurul Mării

Gherghef pentru brodat DIY DMC culoare de Înaltă Calitate - a Numărat cruciulițe Kituri de 14 ct pictură în Ulei - Murmurul Mării

RON 212.00
RON 282.72

Suma
În stoc


Vă rugăm să citiți întreaga pagină cu atenție înainte de a cumpăra! Stitch : Numărat cruciulițe Titlu : Murmurul Mării De : M&W E-commerce, Inc. Ochiuri : 320w x 233h Dimensiuni : 21" x 17" (58.1 x 42.3 cm) Culori : 89 (clasat pentru ata DMC); utilizează solid ata de culori, Toate ochiurile sunt plin de Copci. Nici jumătate ochiuri sau înapoi împletit. Acesta este un nou si sigilat complet NUMĂRAT crossstitch kit intitulat " Murmurul Mării." Incluse în acest kit sunt : culoare alb de 14 conta Aida x-cusatura tesatura, Black & White PDF Model grafic cu Simboluri, culori paleta fir și ață separator cu presorted 6-fir bumbac cu broderie ata, ac si complete și instrucțiuni engleza ~ Tot ce ai nevoie pentru a finaliza această Cruce Cusatura de proiect!
Aceasta este cusatura cruce a terminat spectacolul. În nostru magazin Taobao a vândut în ultimii ani este una de mii de cruciulițe kit, pe care unii clienti au terminat lucrările la noi prin Internet, acestea sunt doar o parte din ea.
1. Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
2. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
3. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul ești în țara ta. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
2. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Caracteristicile declarate

Cruce Cusatura Tesatura numărul CT:
14CT
Model Tip:
Portret
Stil:
Europa
Material:
100% Bumbac
Tip:
Pachet
Utilizarea:
Picturi
Cadru:
No
Nume De Brand:
Ankicoleman Modele
Panza Metoda De Ambalare:
Pliat
Ambalajul Extern:
PVC
Tesatura Tip:
Bumbac
Utilizarea:
Esențiale De Uz Casnic/Decor
Nuevo

Produse conexe