.

.

New
10 m din Aliaj de Aluminiu Visual fault Locator Fibre Tester Detector FC sex Masculin la LC de sex Feminin Adaptor de testare LC/FC/SC/ST conector

10 m din Aliaj de Aluminiu Visual fault Locator Fibre Tester Detector FC sex Masculin la LC de sex Feminin Adaptor de testare LC/FC/SC/ST conector

RON 69.00
RON 72.72

Suma
În stoc

Descriere produs 1 Caracteristici : MQW LD sursă optică mod de Operare : CW și STRĂLUCIRE FC, SC, ST,LC General interfata Mult de inspecție distanță Constantă de putere Robust și durabil shell Stilou model de design, convenabil de utilizat și transporta 2 Funcția : Găsiți fibra de eșec, cum ar fi fractura și îndoiți Eșec inspecție în OTDR zona oarbă Fibre de recunoaștere de la cap față de a pune capăt față Mecanice punct de tranziție de optimizare 3 Aplicatii : Telecomunicatii, CATV proiectului PDS construcția și întreținerea Optice fabricarea componentelor și de cercetare și Alte fibre proiect 4 Caietul de sarcini : lungime de Undă : 650nm Putere de Iesire : 10 mw Conector : general de 2,5 mm conector( disponibile interfață SC/FC/ST) FC-LC fibre adaptor De interfață disponibile LC Frecventa : 1 Hz Putere : AA 1,5 V Temperatura de Lucru : -10 la +45 Raza : 10 km produsul nu contine baterie de Test stilou folosit pentru o perioadă de timp, dacă lumina este slabă, poate fi un ceramice tubenormal purta sau rupt, poate fi scris pentru a înlocui deșurubați tub ceramic. Pachetul include : 1 x 10m W visual fault locator 1x FC-LC Fibre adaptor 1x Visual fault locator sac pohto show : deoarece aerian internațional nu permite conține bunuri inflamabile si explozive, astfel încât unitatea nu conține bateria de livrare, vă mulțumesc pentru înțelegere! Fabrica direct! Dealerii nu trebuie să scrie companiei noastre marcă poate lăsa un mesaj sau sa ne contactati.
Schimb tub ceramic 1buc
pohto show : deoarece aerian internațional nu permite conține bunuri inflamabile si explozive, astfel încât unitatea nu conține bateria de livrare, vă mulțumesc pentru înțelegere!
FC-LC fibre adaptor 1 BUC
Memento
Din cauza la o valoare relativ ridicată a declarației de bunuri. o săptămână mai târziu.pentru a vedea logistica actualizare înregistrări.cum ar fi afișarea la obiceiurile locale.te rog cumpărători.puteți lua inițiativa de a contacta locale efectuarea formalitatilor vamale. în scopul de a proteja mărfurile returnate sau distruse.multumesc. Confirma clearance-ul.apoi comanda. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Caracteristicile declarate

Tip conector:
Hibrid
Element De Lungime:
1m
Numărul De Model:
10 m din Aliaj de Aluminiu Visual fault Locator
Compatibil:
IBM
Nume De Brand:
AUA
Nuevo

Produse conexe