.

.

New
Serial digital de cântărire a modulului senzorului de PLC de achiziție de date card de greutate senzor transmițător

Serial digital de cântărire a modulului senzorului de PLC de achiziție de date card de greutate senzor transmițător

RON 104.00

Suma
În stoc

modname=ckeditor
Acest odule este echipat cu host software-ul de calculator, care ar putea completa la modul de stabilire și de testare a senzorului, se poate citi în greutate și prime date în timp real, afișați-l în grafică, și să respecte gama de fluctuație de date în timp real. Se poate observa starea de lucru de senzori în timp real.
După configurarea datelor, modulul este salvat de la PC, și greutatea de date pot fi obținute direct prin portul serial.
Precizia poate fi folosit pentru a măsura semnalul de 1 UV în mod constant, și este potrivit pentru toate tipurile de senzori de cântărire.
Modulul este de nivel TTL serial port de ieșire.
Acest modul se conectează orice greutate senzor pentru a deveni un senzor digital de pe un USB sau serial de interfață de comunicare.
Pentru utilizarea și testarea software-ului, consultați următorul video : (copie link-ul de la bara de adrese a browserului)
Dacă modulul trebuie să fie depanat și configurate cu software pentru PC, este necesar să utilizați un USB la serial TTL nivel modul de conversie, și vă rugăm să accesați următorul link :
Vă rugăm să contactați pentru mai multe informații.
Oferi un protocol de comunicare.
1 : trimite instrucțiuni, puteți alege să se întoarcă caracter format de date, și puteți alege, de asemenea pentru a reveni la șaisprezece - ary date (șaisprezece - trupa de date cu verificare).
2 : puteți alege pentru a sprijini mai multe mașini, și cel mai important de instrucțiuni este returnat la confirmarea de instruire.
3 : valorile implicite la 9600 baud.
Instrucțiuni :
Despre modul de conectare și senzor : E+ sursa de alimentare conectarea senzorului este (de obicei roșu) E - conectarea senzorului de alimentare cu energie negativă (de obicei negru) negative a semnalului de ieșire S+ conectarea senzorului semnalul de ieșire este conectat senzorul. Dacă testul a constatat că ANUNȚUL valoarea este negativă, atunci linia de semnal pe ea.
Mai ales Explic : adresa implicită a modulului este de 0. Dacă doriți să cumpărați mai multe module și le atârnă pe același autobuz, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a explica cerințele specifice (cu privire la adresa de module).

Caracteristicile declarate

Nume De Brand:
TailKuKe
Nuevo

Produse conexe