.

.

New
50Pcs/Grup Nou Acasă Decoratiuni Buchet de Grau Natural, Flori Uscate Fierbinte Arta de Fotografiere elemente de Recuzită, Decor Acasă

50Pcs/Grup Nou Acasă Decoratiuni Buchet de Grau Natural, Flori Uscate Fierbinte Arta de Fotografiere elemente de Recuzită, Decor Acasă

RON 39.96

Suma
În stoc


Stimate Client :
Multe mulțumiri pentru cumpărare! Vă rog să observați :
1. Dacă nu există informații de urmărire, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica unde este coletul;
2.Ce poți obține : Un Buchet de Flori
3. Vă rugăm să ne contactați pentru a extinde "Data de Livrare" în cazul în care timpul se scurge dar încă nu primesc articol.
4. Te rog, nu face o dispută sau negativ, feedback-ul înainte de a comunica cu noi.
5. Rusia cumpărători, vă rugăm să ne spuneți dumneavoastră complet Numele în limba engleză (3 nume în mod normal), nu putem lua resposablility dacă nu vă puteți conecta pentru a primi, fără numele complet.
6. Vă rugăm să oferiți 5 Stele Feedback-ul dacă vă place produsele și serviciile noastre, am aprecia!
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări, ne va primi înapoi la tine cât de repede putem! Vă mulțumesc atât de mult!
Detalii : *1 Albă de grâu urechi de Flori Uscate este mare pentru decor casa ta. *Da sentimentul de frumusete si o stare de spirit bună într-o zi. *De asemenea, poate fi la fel de recuzită fotografie. *Element de Stare : 100% Brand Nou *Material : Naturale, flori uscate *Culoare : Ca Imagini Arată *lungimea Totală : 35 - 50 cm *Greutate : 15g Continut Pachet : O Grămadă de Flori Uscate (30 De Tulpini) Note : culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

Caracteristicile declarate

Dimensiune:
L
Flori De Stil:
Buchet De Flori
Ocazie:
Petrecere
Material:
Bumbac
Numărul De Model:
GF066
Clasificarea:
Flori Uscate
Stil:
Flori
Tip:
Decorative de Flori și Coroane de flori, Albă de grâu urechi
Nuevo

Produse conexe