.

.

New
Anime Din Lumea Nouă Asahina Satoru Cosplay Cizme Pantofi de Petrecere Cosplay Show Cizme Personalizate pentru Adulti Barbati Pantofi

Anime Din Lumea Nouă Asahina Satoru Cosplay Cizme Pantofi de Petrecere Cosplay Show Cizme Personalizate pentru Adulti Barbati Pantofi

RON 191.96

Suma
În stoc


Cosplay Dreamland principalele produse incluse : costum, mascota costum, gothic lolita rochie, maid dress,toate tipurile de moda rochie și o varietate de caractere pentru muzică și film .
Acestea sunt facute la comanda, orice dimensiune si culoare este disponibil. putem, de asemenea, face noul stil ca tine condiția : imagine, proba, design etc. aceste costume cosplay sunt, de asemenea, perfect pentru toate festivaluri ca de Halloween, carnaval sau petreceri sau orice alte ocazii speciale .
Preț economic, de înaltă calitate,manopera amenzii și valoroase costume , le-am făcut ca imaginea exact și verificat strict toate elementele înainte de a trimite-l la clientii nostri. atunci când plasați comanda, în "checkout" pas, vă rugăm să rețineți-ne un mesaj care indică dimensiunea costum pentru ,vă rugăm să ne oferi măsurători de piept, talie, șold și înălțime . astfel încât să putem trimite exact bunuri doriți cu adevărat să cumpere, sau ai putea alege dimensiunea ca marimi,dimensiuni disponibile : XXS X S S M L XL XXL pentru dimensiunea standard, vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă ca pozele de mai jos și cum să se măsoare.
Ceea ce privește costumul este fabricat la comandă, astfel încât timpul de producție are 7 ~ 10 zile lucrătoare .
Anime Din Lumea Nouă Asahina Satoru Cosplay Cizme Pantofi de Petrecere Cosplay Cizme Personalizate pentru Adulti Barbati Pantofi
Bine ati venit pentru a vizita!!!
Dimensiuni personalizate : vă rog să mă informați informațiile de mai jos :
1. de sex masculin sau feminin?
2.boot înălțime
3.metri lungime
4.metri lățime
5.la widthest circumferința gambei

1.Articolul dvs. va fi expediate în termen de 7-10 zile lucrătoare de la comentarii verificate de plată.
2.Timp de livrare :
* UPS,DHL,FEDEX și TNT express shipping iau, de obicei 5-7 zile lucrătoare depinde de țară.
* EMS express shipping, de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare depinde de țară.
* China post Air Mail, Ca de obicei,nava în Asia,Occidentul Euro,statele UNITE ale americii aproximativ 7-15 zile; nava în America de Sud,orientul Mijlociu,orientul Euro,Africa de aproximativ 15-30 de zile. 3.Ne va livra la ESCROW adresa numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în ESCROW este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.
4.Noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea,grevă,forță majoră etc.

Caracteristicile declarate

Pantofi Dimensiune:
35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
Utilizare Specială:
Costume
Tip De Sursă:
Anime
Numele Departamentului:
Adult
Gen:
Unisex
Caractere:
Asahina Satoru
Sursa:
Din Lumea Nouă
Nuevo

Produse conexe