.

.

New
20K Compatibil cartuș de imprimantă 50F2U00 (502U) pentru Lexmark MS510/MS610 toner chip reset UE versiune

20K Compatibil cartuș de imprimantă 50F2U00 (502U) pentru Lexmark MS510/MS610 toner chip reset UE versiune

RON 100.00

Suma
În stoc


20 K Compatibil cartuș de imprimantă 50 F2 U00 (502 U) pentru Lexmark MS510/MS610 toner chip reset UE versiune
Avantaj Profesional de producător de cartuș de toner chips-uri de mai mulți ani Calitate : scară Largă fabrica de susținere puternică Garanție : 1 : 1 înlocui orice produse defecte cauzate de fabricat preț Competitiv : de Economisire de până la 70%, Rapid de transport maritim : Toate comenzile vor fi livrate în termen de 24 de ore prin DHL/UPS/FEDEX/EMS, etc. Capacitatea de aprovizionare : 100.000 buc/lună
Tehnice de bază parametri :
20 K Compatibil cartuș de imprimantă 50 F2 U00 (502 U) pentru Lexmark MS510/MS610 toner chip reset UE versiune
Origine
China
Culoare
Negru
Versiune
UE
Randament
20 K
Modelul Imprimantei
MS510/MS610
Cartuș De Toner Model
50 F2 U00 (502 U)
Notă : vă Rugăm să confirmați model de cartuș și chip imprimare capacitate
Alături de noi, dragul meu prieten! Se serveste cu inimă plină, asigura în toate aspectele și detaliile!-Am purta mereu această constantă principiu! Noi bun venit clienții, asociații de afaceri și prieteni din toate părțile lumii, noi credem că putem satisface cerințele dumneavoastră pentru cartușul de toner chips-uri!
Detalii
Familie de produse Compatibile pentru Dell Compatibil pentru Epson Compatibil pentru HP Compatibil pentru Utax Compatibil pentru Lexmark Compatibil pentru Xerox Compatibil pentru Samsung Compatibil pentru asus Compatibil pentru Ricoh Compatibil pentru IBM Compatibil pentru Canon Compatibil pentru OKI Compatibil pentru LENOVO Compatibil pentru Brother Compatibil pentru Lenovo Compatibil pentru Teco Compatibil pentru Phili - pps Compatibil pentru Sagem Compatibil pentru Kyocera Compatibil pentru Minolta Compatibil pentru Toshiba Compatibil pentru Tally Compatibil pentru Fonder Compatibil pentru OCE
De ce ne alegeti pe noi? De înaltă calitate cu preț foarte competitiv, nu este nevoie de a compara.Salvați cost!! Plin linie de produse pentru a economisi timp și energie,nu este nevoie de a găsi peste tot!! Cele mai bune servicii pentru a vă oferi cea mai bună experiență de cumpărare!
Certificat
Pachet
Feedback-ul clienților a Venit în indicată timp de livrare și a fost așa cum este descris. Au folosit-o până acum și nu funcționează așa cum ar trebui. Foarte mulțumit.Craig(La PL,statele UNITE ale americii) companie de Incredere, serioase si oameni minunati .

Caracteristicile declarate

culoare:
BK
Tip:
Cartuș Cip
Aplicabile Echipamente:
Imprimanta
Structura:
Cartuș De Toner
Compatibil Marca:
Lexmark
Numărul De Model:
MS510/MS610
imprimare randament:
20K
culoare:
Negru
Modelul Imprimantei:
MS510/MS610
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
is_customized:
Yes
model de cartuș:
50F2U00 (502U)
versiune:
EU
Nuevo

Produse conexe