.

.

New
Risc Electronice VE Călugăr Lite Căști Hifi Căști În ureche Căști

Risc Electronice VE Călugăr Lite Căști Hifi Căști În ureche Căști

RON 12.00

Suma
În stoc


================================================================================================================ Caietul de sarcini Nume Produs : CĂLUGĂR LITE Brand : Risc De Electronice Tip : Auriculare Impedanta : 40Ω/ 120Ω Căști sensibilitate : 117db/114db(1m W) Gama de frecvență : 20-20000 Hz Interfata : 3.5 mm Lungime cablu : 1.2 m Mufă pentru căști tip : MUFĂ Dreaptă Dacă cu Microfon și de la distanță : Opțional Dimensiune (diametru de coajă) : 16.2 mm
Călugărul Lite Serie au o mai mică coajă și se simte mult mai confortabil pentru sesiuni lungi de ascultare. Călugărul lites păstrează același VE semnătura tuning, cu o ușoară variație pe 40ohms versiune, care este proiectat pentru a fi mai aerisit și mai vocal feminin-orientate.
Pieptene cu noastre la nivel global-aclamat Călugăr Plus, Suntem acoperă toate motivele pe bugetul pavilioane de piață. Chiar dacă crezi că pavilioane sunt depășite și preferați tamisa. receptionat., vă rog cel puțin să fie real pentru tine și recunosc acest lucru, atunci când sunt de stabilire pe pat, pavilioane este mai ușor de utilizat, mai ales cu lite este mult mai mică coajă.
Vom avea site-ul nostru cu "review-aduna-caracteristică" mai târziu. Deci, lasă-mă să citez R. T. din grupul nostru FB pe cât crede că ceea ce este diferit între 40ohms și 120ohms , dar vă rugăm să întotdeauna amintiți-vă că sunetul este subiectiv, ce-i place, s-ar putea să nu fie ceea ce iti place, cu toate acestea, dacă R. T. pus-o într-un așa mod foarte detaliat, care poate fi util un pic de informații pentru toți cei care sunt de a decide între 120 ohmi și 40ohms versiuni. aici este citat de impresiile sale si plz nu ezitați să se alăture grupului nostru FB (http : //www.facebook.com/groups/52vecn cel cu 5k+ membri este cel pe care vrei să se alăture~)
"De abia s-a întors dintr-o scurtă sesiune de ascultare a prietenului meu călugăr lite standard 40ohms și ediție limitată 120ohms.
Aici este o scurta mea impresie : ( TLDR - 120ohms este un nebun valoare pentru prețul, dacă puteți să-l în viitoarea cantitate limitată de vânzare, veți obține pentru a avea un gust mic de cât de zen lite pare cu o fracțiune din preț)
Unelte : iphone 7plus cu oficial apple iluminat 3.5 mm dongle. Ipad mini 2. samsung note 5. xiaomi bluetooth, și ra plus. (nu este dedicat dac/mediaplayer aici ca e un scurt și translații spontane meetup lol)
La 120ohms ediția pune mâinile în jos, în cazul în care 40ohms strălucește în e clar și detaliat, vocal, 120ohms surclasează cu mai bine sibilance control la volum mai tare.

Caracteristicile declarate

Rezistenta:
40Ω
Lungimea Liniei:
1.2 m
Plug Type:
Tip De Linie
Rezistent la apa:
No
Este wireless:
No
comunicare:
Cu fir
Tip Wireless:
Nici unul
Stil:
In-Ear
Sensibilitatea:
117±3dB
Control Al Volumului:
Da
Nume De Brand:
Risc Electronice
Activă A Zgomotului De Fond:
No
Cu Microfon:
Da
Conectori:
3.5 mm
Buton De Control:
Da
Vocalism Principiu:
Dinamic
Funcția:
Pentru Telefon Mobil,Căști HiFi
Răspuns În Frecvență Gama:
20-2000Hz
Numărul De Model:
MONK LITE
Nuevo

Produse conexe