.

.

New
A/C AUTO Hibrid electric Compresor pentru Lexus CT200H 2012-2015 12V

A/C AUTO Hibrid electric Compresor pentru Lexus CT200H 2012-2015 12V

RON 2000.00

Suma
În stoc


A/C AUTO Hibrid electric Compresor pentru Lexus CT200 H 2012-2015 12 V
Descriere produs : Model Auto : Lexus CT200 H Weixing Articol : WXHB0018 Volt : 12 V Model An : 2012-2015
Imaginile de mai jos :
Guangzhou weixing piese auto co,ltd ,a fost specialist în auto ac montarea peste 20 de ani.Avem peste 1000 de model compresoare.Toate compresoarele sunt de fabrica direct de aprovizionare cu preț redus și de calitate stabil.Un model poate că nu arată on-line,bine ati venit la anchetă.
Atenție :
1. Să Stimate Cumpărător Rus :
Te rog scrie-ti Numele Complet pentru a asigurați-vă că comanda poate fi deliveried de succes.
2. Draga Brazilia Cumpărător :
Vă rugăm să comentariu CPF Număr după plata făcută.
Vă rugăm să alegeți EMS express deci, vă poate ajuta să clar vamale cu ușurință.
3. Va declara în valoare de 50 pe facturi de transport pentru a ajuta la reducerea taxelor vamale atunci când nu s-au primit cereri speciale la tine.
4. Locale taxe vamale sau impozite care nu sunt incluse în prețul produselor.
5. Orice îndoieli pentru piese de schimb vă rugăm să contactați-mă în mod liber înainte de a comanda. Vă mulțumesc foarte mult pentru amabilitate coopereze. Achiziționarea note : 1.Destul de des anumite vehicule pot avea două părți diferite pentru aceeași aplicație pentru a vă asigura că primesc o parte corectă pentru vehiculul dumneavoastră, va trebui să ne trimiteți numere de o parte din partea originale montate pe vehicul. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a se asigura că această parte se va potrivi vehiculului dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți o fotografie veche de-a ta compresor , VIN și/sau an, marca, modelul și dimensiunea motorului autovehiculului dvs., astfel încât să putem confirma pentru tine. De asemenea, am recomandăm să utilizați tabelul de compatibilitate în scopul de a face sigur că acest compresor se va potrivi autovehiculului. 2.Atunci când vrei să bucurați-vă de cele mai tari interioare în vehicul, atunci ai nevoie pentru a verifica starea de funcționare a sistemului de aer condiționat. Componentă principală în sistemul de aer condiționat care este comparat cu inima a corpului uman este compresorul de a/C. Funcția principală a compresorului de a/C este de a controla și de a reglementa fluxul de agent frigorific la nivelul întregului sistem. Situat în fața sistemului, AC compresor este unul dintre cele două intersecții care separa cele de presiune ridicată și de presiune joasă părți din sistemul de aer condiționat.

Caracteristicile declarate

Tip De Element:
Instalare aer conditionat,Compresor a/C & Ambreiaj
Articol Greutate:
8kg
An:
2012-2015
Numele Modelului:
WXHB018
Nume De Brand:
WNRLN
Model de masina:
lexus ct200h
Tip:
compresor
Locul de Origine:
Guangdong China (Continentală)
Tensiune:
12V
Agent frigorific:
R-134a
OEM Nu.:
-
Producatorul Auto:
Lexus
Nuevo

Produse conexe