.

.

New
2018 Nouă Femei din Piele Mănuși de sex Feminin Delicat Volane piele de Oaie Mănuși de Toamna Iarna Subțire de Catifea Căptușit L124NQ-1

2018 Nouă Femei din Piele Mănuși de sex Feminin Delicat Volane piele de Oaie Mănuși de Toamna Iarna Subțire de Catifea Căptușit L124NQ-1

RON 109.00
RON 135.96

Suma
În stoc


2018 Nouă Femei din Piele Mănuși de sex Feminin Delicat Volane piele de Oaie Mănuși de Toamna Iarna Subțire de Catifea Căptușit L124 NQ-1
CUM PENTRU MĂSURAREA
Măsura de mână în mod normal scrie cu intreaga palma la cel mai larg punctul în inci(cu excepția degetului mare).Record circumferinta de măsurare-aceasta va fi dimensiunea mănușă.Dacă ai între dimensiuni,pentru a alege de dimensiuni mai mici.Mănuși ar trebui să fie confortabil la început, dar se va întinde.
Capra piele de miel piele de cea mai buna calitate si cele mai luxoase de mănuși din piele. Ea are o mare putere, plus cel mai important beneficiu de supletea de toate-naturale, care vă ajută mănușa se potrivesc în mod corespunzător. Vom folosi partea de sus piele de miel piele de a face mănuși ,nu sunt de gând să găsească mai mare-mănuși de calitate cu acest preț imbatabil.Disponibil în mai mult de 150 de stiluri pentru bărbați și femei,inclusiv piele și mănuși de lână, cașmir și mănuși de dantelă, degete & opera lungime mănuși ,alte elemente unice de cadouri.
SFATURI :
1.Din cauza diferitelor loturi de producție, metal logo-ul de decorare pe mănușile sunt trimise la întâmplare. Puteți primi mănuși cu metal logo-ul de decor, nu poate avea metal logo-ul de decorare. Dar nu afectează calitatea de mănușă, dacă vă deranjează, vă rugăm să nu cumpere.
2.Din cauza de a lua fotografii de lumina problemă și diferite monitoare de calculator pixel diferite. culoarea reală și imaginea color poate va fi ușor de pe culoare.vă rugăm să consultați real mănuși de culoare. dacă te superi,te rog nu licita. vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm că veți avea un fericit cumpărături în magazinul nostru.
GRIJA PENTRU MĂNUȘI
1.Dacă mănușile udă,lăsați-le să se usuce în mod natural și departe de orice sursă de căldură externă, cum ar fi un radiator,uscător de păr,sau soarele.
Pentru grele de murdărie,ne recomanda serviciile de specialitate din piele de curățare uscată.
2.Dacă murdăria este lumină și nu se usucă în,puteți încerca următoarele : 1.Se prepară o mână fierbinte soluție de săpun moale de fulgi de astfel de "Lux". 2.Burete ușor în jos, exterior din piele manusi cu această soluție. 3.Încercați să nu pentru a satura pielea și dab orice urme de umezeală cu o cârpă curată și uscată. 4.Permite mănuși să se usuce în mod natural și nu folosiți orice sursă de căldură externă, cum ar fi un radiator,uscător de păr sau de soare.

Caracteristicile declarate

Dimensiune Mănuși:
S, M, L, XL
Tip De Element:
Mănuși & Manusi
Gen:
Femei
Numele Departamentului:
Adult
Stil:
Moda
Model Tip:
Solid
Material:
Piele Naturala
Numărul De Model:
L124NQ-1
Mănuși Lungime:
Încheietura mâinii
Element nume :
Mănuși De Sex Feminin
Material:
Piele De Capra
Dimensiune:
S/M/L/XL
culoare:
Maro Închis/Negru/Rosu
Sezon:
Toamna și Iarna
Tip:
Degete Mănuși
Pentru oameni:
Toate femeile
Funcția:
În Aer Liber Cald
Ambarcațiuni:
Manual
A făcut:
O Bucată Complet Din Piele
Nuevo

Produse conexe