.

.

New
Telecomandă universală Pentru Ultra VEOS Victor Vizio Westinghouse Yamaha, NAD NEC Nettv Nikkai Zenith Zonda LCD LED HDTV TV

Telecomandă universală Pentru Ultra VEOS Victor Vizio Westinghouse Yamaha, NAD NEC Nettv Nikkai Zenith Zonda LCD LED HDTV TV

RON 38.20

Suma
În stoc

Descriere 1. Un brand Folosit Universal control de la distanță,Arată bine și funcționează foarte bine. utilizați baterii AA,bateriile nu sunt incluse. Înainte de a utiliza DIRECTV Universal Control de la Distanță, ar putea fi necesar pentru programul să funcționeze cu anumite componente. Vă rugăm să urmați instrucțiunile detaliate în parcelă pentru a configura DIRECTV Universal Control de la Distanță astfel încât să puteți începe să se bucură de caracteristicile sale.
2. Fi potrivit pentru listate model și atât de multe altele,cum ar fi
3 . detaliu de ambalare : pachet standard cu cutie mică pentru fiecare piesă
4. cantitatea de discount este disponibil
Transport
1. Elementul va fi din China la nivel mondial.
2. Există multe mod de transport maritim pentru tine de a alege,puteți observa, de asemenea, EST data când a ales în mod corespunzător.
Veți obține articolul dvs. despre 5-7 de afaceri de zile prin DHL; sau te va primi aproximativ 10-15 zile lucratoare de către EMS, 17-26 zile lucrătoare prin Singapore Post.
3. Numărul de urmărire va fi dat pe internet, în termen de 2 zile lucrătoare, astfel încât cumpărătorul poate urmări on-line articol, cumpărătorii sunt responsabil pentru tarifele vamale.
4. Ne-ar dori să-livrare elementul prin alte mijloace, dar cumpărătorul ar trebui să responsabile pentru plus taxele de transport maritim.
5. Cumpărătorii sunt responsabili pentru suplimentare COD taxe, TVA, taxe Vamale și Taxe de admitere (dacă este cazul). Noi ne ocupăm DOAR de transport maritim.
Returens si schimburi
1. Produsul nostru a fost atent inspectate de către noi. Deci, suntem încântați să oferim cumpărătorilor noștri Garanție de Satisfacție sau Banii Inapoi.
2. Acest articol este furnizat de 90 de zile de garanție de achiziție, cu excepția omului paguba și daunele cauzate de defectarea sau funcționarea necorespunzătoare a proiectorului.
3. Cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxele de transport și manipulare pentru schimb.
Contactati-ne
Compania noastră în principal en-gros toate tipurile de Proiector Lampa Module/ Original Goale Lampă/ Lampă Originală cu Locuințe/ Inlocuire Lampa proiector, telecomandă, control la distanță, TV/AV/DVD de pe telecomandă, uetooth jucător de control de la distanță, aer condiționat de control de la distanță,proiector principal borad, paleta de culori, panouri LCD, DMD CIP etc
Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să contactați-ne online sau lăsați-ne un mesaj
Feedback-ul
Satisfactia dumneavoastra este extrem de important să Ne străduim pentru 5 Stele feedback-ul opiniile.

Caracteristicile declarate

Utilizarea:
Universal,TV
Pachet:
Da
Frecvența:
433 MHz
Nume De Brand:
HCDZ
Comunicare Wireless:
IR
Expeditor :
HCDZ
Garanție:
90 de zile
Avantaj:
Ușor de a Controla
is_customized:
Yes
Nuevo

Produse conexe